Астън Вила успя да се класира за полуфиналите на Лигатата на

...
Астън Вила успя да се класира за полуфиналите на Лигатата на
Коментари Харесай

Астън Вила оцеля след драма с дузпи в Лил

Астън Вила успя да се класира за полуфиналите на Лигатата на конференциите след трагичен дуел в Лил. Французите завоюваха реванша с 2:1 и общият резултат стана 3:3. Юсуф Язъджъ откри резултата в 15-ата минута, а Бенжамен Андре се разписа в 67-ата минута. 

Мати Кеш отбеляза гола за гостите в 87-ата минута. Двата тима не си означиха гол в продълженията и се стигна до дузпи. При тях в воин за гостите се превърна Емилиано Мартинес, който избави два от ударите от бялата точка, предава Спортал. 

Астън Вила се класира за полуфиналите на евротурнир за първи път от 1982 година В борбата за място на финала отборът на Унай Емери ще се изправи против спечелилия от дуела сред Олимпиакос и Фенербахче.

Стигна се до дузпи и при тях основно настоящо лице бе Емилиано Мартинес. Вратарят, който донесе международната купа на Аржентина, опита да приложи някои от методите си и психическите си игри. Той отрази първата дузпа, след което направи знак на публиката да мълчи.

Секунди по-късно, докато Оли Уоткинс чакаше да стреля от бялата точка, съдията потегли към него с изваден жълт картон. Това щеше да значи изпъждане на вратаря, защото той към този момент имаше един. Реферът промени решението си, явно получил информация от помощниците си, защото в този случай Мартинес просто правеше сигнали към трибуните да не се хвърлят предмети.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР